قند وجه مشترک محصولی است که عمدتاً از ساکارز تشکیل شده است. ساکارز یک دی ساکارید است که از یک مولکول گلوکز و یک مولکول فروکتوز ساخته شده است که از نیشکر استخراج می شود.
شکر معمولی یا شکر معمولی نیز نامیده می شود. برای نگهداری از گونی قند برای آن استفاده می شود.
در عوض، در محیط های صنعتی، از کلمه قند یا شکر برای تعیین مونوساکاریدها و دی ساکاریدهای مختلف استفاده می شود که عموماً طعم شیرینی دارند، اگرچه در تعمیم به همه کربوهیدرات ها اطلاق می شود. شکر منبع مهمی از کالری در رژیم غذایی ما است.
وجه تشخيص اين محصولات به دليل تفاوت در خصوصيات فيزيکوشيميايي و ميکروبيولوژيکي آنهاست که پارامترهاي آن بر اساس استانداردها تعريف شده است. عمدتا رنگ، قطبش، کدورت و رطوبت.
ارائه شکر تصفیه شده: در کیسه های 50 کیلوگرمی، پلی پروپیلن با پلی اتیلن داخل، 46 کیلوگرم، پلی پروپیلن با پلی اتیلن، 5 کیلوگرم، پلی اتیلن، پلی اتیلن 1 کیلوگرمی. همچنین در “بیگ کیسه ها” 690 کیلوگرمی، 828 کیلوگرمی و 1012 کیلوگرمی.
ارائه شکر سفید ویژه: در کیسه های 50 کیلوگرمی پلی پروپیلن با پلی اتیلن داخل 46 کیلوگرم پلی پروپیلن با پلی اتیلن 5 کیلوگرم پلی اتیلن پلی اتیلن 1 کیلوگرمی.
ارائه شکر سفید: در کیسه های 50 کیلوگرمی، پلی پروپیلن با پلی اتیلن داخل، 46 کیلوگرم، پلی پروپیلن با پلی اتیلن، 5 کیلوگرم، پلی اتیلن، پلی اتیلن 1 کیلوگرمی.
شکر خام ارائه شده: در کیسه های 50 کیلوگرمی. پلی پروپیلن، 46 کیلوگرم. پلی پروپیلن، 5 کیلوگرم. پلی اتیلن 1 کیلوگرم پلی اتیلن
موارد استفاده: به عنوان ورودی برای تهیه محصولات پخته شده، غذاهای منجمد، نگهداری مواد غذایی، دستور العمل های دارویی، شیرینی پزی، کنسرو، نوشیدنی ها، آب نبات ها و سایر نیازهای شیرین کننده استفاده می شود.
ماندگاری: محصول غذایی فاسد شدنی زمانی که در محیطی خنک، تمیز، خشک و بدون بو، در دمای 4 تا 38 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی کمتر از 60 درصد نگهداری و نگهداری شود. بدون نیاز به تاریخ مصرف برای شکر جامد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.